fbpx
skip to Main Content
Energiaremontti

Energiansäästö taloyhtiössä onnistuu ilman suuria energiaremontteja

Viime vuosina on monissa taloyhtiöissä on jouduttu korottamaan toistuvasti yhtiövastikkeita ja vuokria. Syynä tähän on yleensä ollut lämmityskustannusten jatkuva nousu. Esimerkiksi energiansäästö kerrostalossa, rivi- ja paritalossa onnistuu ilman suuria remontteja. Energiaremontin avulla voidaan kuitenkin saada aikaan merkittäviä säästöjä sähkön, veden ja lämmönkulutuksessa. Kustannusten kannalta tehokkaimmat saneeraukset kohdistuvat talon lämmitys- ja ilmanvaihtojärjestelmään.
Lue lisää
Avustus-öljylämmitys

Avustus öljylämmityksestä luopumiseen ja saneeraajille

Monet talojensa remontoijat tai esimerkiksi energiatehokkaamasta lämmitysmuodosta haaveilevat eivät tiedä energia-avustus mahdollisuudesta. Jos olet aikeissa tehdä jotain seuraavista remonteista niin suosittelemme selvittämään mahdollisuuden energia-avustukseen: öljylämmityksestä siirtyminen muuhun lämmitysmuotoon vesi-ilma- tai maalämpöpumpun asentaminen
Lue lisää
Energia-avustus Meidän Remonttiin

Onko energia-avustus meidän remonttiin mahdollinen?

Vuosina 2020-2022 Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus, ARA myöntää energia-avustusta asuinrakennuksen energiatehokkuutta parantaviin korjaushankkeisiin. Avustuksen saamiseksi tulee olla tiedossa rakennuksen E-luku. E-luku on energiatodistuksen lopputulos, joka kertoo rakennuksen energiatehokkuuden pohjautuen sen ominaisuuksiin.
Lue lisää
Back To Top
Call Now Button